16. Maltepe İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Emirhan Çakıroğlu

16 Kasım 2018 tarihinde Maltepe ilçesindeki okul temsilcileri Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir araya gelmiştir. Temsilciler arasında İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı’na adaylığını ilan edecek temsilcilerin adaylık başvuruları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne iletilmiştir. Propaganda sürecinin başlamasıyla birlikte okul temsilcileri 20 Kasım 2018 tarihine kadar propagandalarını gerçekleştirmiştir. 20 Kasım 2018 tarihinde Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Maltepe ilçesindeki Okul temsilcileri tekrardan toplanmıştır. İlçe Öğrenci Meclis Başkanı adaylarına kendilerini tanıtmaları için beşer dakika konuşma süresi verilmiştir. Konuşmaların ardından sandık kurulunun kurulmasıyla birlikte oylama işlemine geçilmiştir. Ardından sandıkların açılmasıyla birlikte 99 oy arasından üstünlüğü sağlayan Maltepe Fen Lisesi Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Emirhan Çakıroğlu Maltepe İlçe Öğrenci Meclis Başkanı seçilmiştir.

29-11-201829-11-2018

Yayın: 29.11.2018 - Güncelleme: 29.11.2018 12:29 - Görüntülenme: 414