Haz

Kas

Slovakya koordinatörlüğünde Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte yürüttüğümüz KA2 Okul Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar  " Let's  Teach Each Other "adlı Erasmus + projemizin ikinci toplantısı Çekya Brno şehrinde Stredni Skola Electrotecnika A Energetica' adlı okulunun ev sahipliğinde 10-16 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Haz

"#BE GREEN 5 F: "Gelecek için Adil Biçimde Paylaşılan Gıda" isimli Erasmus+ KA229 projemizi Almanya, İspanya, Polonya, Romanya ortaklığında gerçekleştiriyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile Maltepe Fen Lisesi 9 ve 10.sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Öğretmeni Hayriye ELMAS rehberliğinde hazırlamış oldukları "Gençlik ve Sanat" temalı sanal sergimize hoş geldiniz. İyi seyirler.

Ağu

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında da mezunlarımız gösterdikleri başarı ile bizleri gururlandırdılar. Hepsine bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May