Nis

Maltepe Fen Lisesi Maker kulübü Maltepe Makers´ın partnerlerinden biri olduğu Precious Plastics projesi ikinci toplantısına öğretmenlerimiz Aslı ÇAKMAK ve Zehra ÖZTÜRK TÜM katıldı. Toplantı Gençlik Çalışanları Eğitimi Şeklinde planlanmış olup eğitim süreci videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Projenin gelecek toplantısı Temmuz 2019´da yine Portekiz (Aljustrel)´de yapılacak olup bu toplantıda okulumuzdan konu ile ilgili 5 öğrenci eğitimlere katılacaktır. Plastik geri dönüşüm ve üretim makinelerinin yapımı ve halka açık bir maker alanı oluşturmak amacıyla yola çıkılmıştır. Bu konuda destekl olmak veya projede birlikte çalışmak isterseniz lütfen Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Aslı ÇAKMAK ile iletişime geçin. PROJE VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN.

Nis