Semih Rasih AKTAŞ - Okul Müdürü

18.09.1966 yılında İstanbul’da doğdu. İlk – orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Öğretmenlik mesleğine 12.09.1994 tarihinde Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Kazankaya Ortaokulunda başladı. 1998 yılında Maltepe Ticaret Meslek Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. Aynı okulda Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve 2003 yılından başlayarak 2010 yılına kadar Okul Müdürlüğü görevinde bulundu. 2010 yılından itibaren Küçükçekmece İkitelli İlköğretim Okulu, Ataşehir Rotary Anadolu Lisesi, Pendik Fatma Gözen Eralp Ortaokulu, Maltepe ECA Elginkan Anadolu Lisesi ve Mehmet Salih Bal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kurumlarında Okul Müdürü olarak görev yaptı. 26.08.2019 tarihinde Maltepe Fen Lisesi ‘ne asaleten Okul Müdürü olarak atanan Semih Rasih AKTAŞ halen bu görevini sürdürmektedir.