T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / MALTEPE - Maltepe Fen Lisesi

Erasmus+ Projeleri Katılım (Seviye Belirleme Sınavı)

Maltepe Fen Lisesi ulusal ve uluslararası projeler ile öne çıkan bir kurum olarak Let'sTeach Each Other, Be Green 5 F: Friendly Fair Food For Future , ve  Lingua Franca, Right to Repair ve Youth Sensing adlı Erasmus + projeleri yürütülmektedir. Ayrıca İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen AB Erasmus+ Akreditasyon Okul Eğitimi kapsamında Maltepe Fen Lisesi  olarak Konsorsiyum Ortağı olmaya okulumuz  hak kazanmıştır. Okul idaresince hazırlanan komisyon kararları sonucunda belirlenen yol haritasına göre proje katılımcıları seçilecektir.

Proje Katılım Şartları:

Çalışmalarda görev almak isteyen öğrencilerimizin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda oluşturulan katılımcı belirleme anketini doldurması ve seviye belirleme sınavına girmesi gerekmektedir.

 

Katılımcı Belirleme Anketi: Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Seviye Belirleme Sınavı: Seviye belirleme sınavına katılmak için tıklayınız.(Sınav aşağıda belirtilen tarih ve zaman aralığında aktif olacaktır.)

 

Sınav süresi 50 dk ile sınırlı olup süre sonunda form erişimi kapatılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tarih: 15.06.2021

Saat: 17.00

Süre: 50 dk


Proje çalışmalarında bulunacak ve yurtdışı hareketlilik yapacak öğrencilerimizin en az A2-B1 seviyesinde dil yeterliliği olması beklenmektedir. Diğer kriterleri karşılayan ve yabancı  dil yeterliliği olmayan öğrenciler Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılacak İngilizce kurslarına yönlendirilecektir ve belge almaları sağlanacaktır. Kurs 2021 yaz tatilinde ortalama 2,5 ay süre zarfında çevrimiçi olarak gerçekleşecektir. 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2021 - Güncelleme: 14.06.2021 16:07 - Görüntülenme: 1607
  Beğen | 3  kişi beğendi